Offerte aanvragen

Herstelwerkzaamheden Zuidwolde

Schildersbedrijf Slomp is niet alleen gespecialiseerd in het schilderen van verschillende soorten oppervlakken, maar kan ook diverse herstelwerkzaamheden uitvoeren. Woont u in Zuidwolde of de omgeving van deze woonplaats en is uw woning beschadigd? Dan kunnen wij bij u langskomen om het pand op vakkundige wijze te herstellen en de levensduur van uw woning flink te verlengen.

Herstelwerkzaamheden door Schildersbedrijf Slomp: de mogelijkheden

Uw pand kan op diverse manieren beschadigd raken. Zo kan het houtwerk van het pand bijvoorbeeld kapot gaan door houtrot, maar ook door waterschade of brandschade. Schildersbedrijf Slomp kan alle soorten beschadigingen verhelpen. Zo kunnen wij houtrotreparaties uitvoeren, maar kunnen wij u ook ondersteunen bij ernstige water- of brandschade. Dit doen wij niet alleen door reparaties uit te voeren, maar ook door verzekeringsschade te begeleiden. 

Hoogwaardig herstel voor een lage prijs

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij schade geholpen kan worden door een vakkundige specialist. Daarom bieden wij onze diensten niet voor hoge tarieven aan, maar werken wij altijd voor een eerlijke en aantrekkelijke prijs. Zo hoeft u nooit veel te betalen om houtrotherstel uit te laten voeren, brandschade te laten verhelpen of waterschade te behandelen, maar bent u bij Schildersbedrijf Slomp altijd voordelig uit. Heeft u te maken met vervelende houtrotschade, schade door wateroverlast of schade door brand en bent u benieuwd wat u moet investeren in het herstel van deze schade? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag meer over de schade waar u mee te maken heeft, zodat wij u kunnen vertellen wat u ongeveer moet investeren in professioneel schadeherstel. 

Maak een afspraak