Offerte aanvragen

Herstelwerkzaamheden Hoogeveen

Is uw woning of bedrijfspand beschadigd? Dan is het belangrijk om snel vakkundige herstelwerkzaamheden uit te laten voeren. Door de schade snel te herstellen door een professional als Schildersbedrijf Slomp, voorkomt u namelijk dat de schade verergert en uw kosten flink oplopen. Meer over de herstelwerkzaamheden die wij uit kunnen voeren, leest u op deze pagina. 

Het herstellen van houtrot

Vroeger werden kozijnen met houtrot vrijwel direct vervangen. Tegenwoordig is dit niet meer nodig, zeker niet als het aan Schildersbedrijf Slomp ligt. Wij kunnen de rotte delen van uw kozijnen of uw andere houtwerk repareren, zodat totale vervanging overbodig wordt en u veel geld kunt besparen. Uw houtwerk ziet er prachtig uit en gaat weer jaren mee, zonder dat u veel geld uit hoeft te geven aan een vervanging. 

Het herstellen van brandschade

U heeft een klein brandje gehad in uw woning of bedrijfspand. Gelukkig is er geen grote schade, maar uw muren zijn wel verkleurd door de rook. Wij komen graag bij u langs om de brandschade volledig te herstellen, zodat u helemaal niets meer ziet van die vervelende brand. 

Het herstellen van waterschade

Heeft u een lekkage gehad? Dan kunt u te maken hebben met lelijke vochtplekken op uw muren en/of uw plafonds. Schildersbedrijf Slomp kan zelfs de grootste en donkerste vochtplekken laten verdwijnen, zodat uw woning of bedrijfspand er weer netjes uit ziet.

Een afspraak maken met Schildersbedrijf Slomp? Neem contact op

Wilt u een afspraak maken met Schildersbedrijf Slomp, bijvoorbeeld om houtrot te laten verwijderen, brandschade te verhelpen of vochtplekken door waterschade te behandelen? Neem dan contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs in Hoogeveen om die vervelende schade in uw woning of bedrijfspand te verhelpen.

Maak een afspraak