Offerte aanvragen

Glasvliesbehang verwerken Zuidwolde

Steeds meer mensen laten glasvliesbehang op hun wanden aanbrengen. Dit behang ziet er niet alleen mooi uit, maar is bovendien stootvast en vlamwerend. Wilt u dit behang graag op uw wanden aan laten brengen, maar heeft u geen zin of tijd om dit zelf te doen? Dan kunt u Schildersbedrijf Slomp inhuren om al uw wanden te behangen. Wij hebben vele jaren ervaring met het verwerken van alle soorten behang en kunnen ook dit behang voor u aanbrengen. Niet alleen vakkundig, maar ook snel. 

Schildersbedrijf Slomp: uw behang expert uit Zuidwolde

Schildersbedrijf Slomp heeft al vele jaren ervaring met het aanbrengen van verschillende soorten behang, waaronder ook vliesbehang. U kunt ons inhuren als u een enkele wand wil laten behangen, maar wij kunnen ook uw hele huis voorzien van dit populaire behang. En heeft u al behang op de wanden zitten, maar bent u niet meer tevreden over de uitstraling van deze wanddecoratie? Dan kunnen wij het behang voor u verwijderen, om vervolgens nieuw behang aan te brengen. 

Een groot voordeel van glasvliesbehang, is het feit dat dit behang ook overgeschilderd kan worden. Ook dit kan Schildersbedrijf Slomp voor u doen. U geeft aan welke kleur uw behang moet krijgen en wij zorgen ervoor dat uw behang op de juiste manier overgeschilderd wordt, uiteraard in de gewenste kleur.

Vakkundig, snel en servicegericht

Schildersbedrijf Slomp werkt niet alleen met vakkundige schilders en behangers, maar werkt bovendien met schilders en behangers die snel kunnen werken. Daarnaast hebben onze schilders altijd oog voor u als klant. Zij werken altijd servicegericht, waarbij goed geluisterd wordt naar uw wensen en uiteraard ook met deze wensen rekening wordt gehouden. 

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Maak een afspraak