Offerte aanvragen

Buiten- en binnen schilderwerk Zuidwolde

Is uw woning of bedrijfspand aan onderhoud toe of wilt u de uitstraling van het pand veranderen? Dan kunt u Schildersbedrijf Slomp inhuren om de buitenzijde of binnenruimte te laten schilderen. Wij kunnen onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, maar wij kunnen de uitstraling van uw woning of bedrijfspand ook veranderen door een andere kleur verf aan te brengen. 

Buiten schilderen

De buitenzijde van uw pand heeft veel te verduren. Uw gevel komt niet alleen in aanraking met vocht door regen, hagel en sneeuw, maar ook met de felle stralen van de zon. Door vocht kan uw schilderwerk afbladderen en scheuren en door de felle stralen van de zon kan er vervaging van de verfkleur optreden. Door uw gevel opnieuw te laten schilderen door Schildersbedrijf Slomp, zorgt u ervoor dat de uitstraling van uw pand buiten goed blijft. 

Binnen schilderen

Schildersbedrijf Slomp kan niet alleen uw gevel schilderen, maar werkt ook binnen. Of u nu uw muren, plafonds of houten elementen wil laten schilderen: wij komen graag bij u langs. Zelfs als u uw gehele woning een make-over wil geven, kunt u onze schilders inhuren. En wilt u uw bedrijfspand laten schilderen? Dan kunnen wij dit ook voor u doen. Wij kunnen alle muren schilderen, maar ook de plafonds, de deuren, de trap en ga zo maar door.

Schildersbedrijf Slomp: altijd garantie op hoge kwaliteit

Huurt u de schilders van Schilderbedrijf Slomp in om uw woning of bedrijfspand in Zuidwolde te laten schilderen, dan weet u zeker dat dit goed gebeurt. Onze schilders hebben namelijk jaren ervaring in het vak, werken altijd nauwkeurig en gaan pas naar huis als u voor honderd procent tevreden bent met het schilderwerk. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak een afspraak