Offerte aanvragen

Buiten & binnen schilderwerk Hoogeveen

Om uw woning of bedrijfspand goed te onderhouden, moet u het pand regelmatig laten schilderen. Niet alleen binnen, maar ook buiten moet er eens in de zoveel tijd een nieuwe laag verf worden aangebracht. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt Schildersbedrijf Slomp ook inhuren voor het schilderen van uw volledige woning of bedrijfspand.

Schilderwerk buiten

De staat van uw gevel bepaalt de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Ziet de gevel er netjes uit, dan laat het pand een goede indruk achter. Wordt de gevel duidelijk niet goed onderhouden, dan heeft dit een negatieve invloed op de uitstraling van het pand. Door uw kozijnen, deuren en andere gevelelementen goed te laten onderhouden, weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand altijd een goede indruk achterlaat bij voorbijgangers en bezoekers. 

Schilderwerk binnen

Schildersbedrijf Slomp kan niet alleen de gevel van uw huis of bedrijfspand onder handen nemen, maar kan ook de muren in het pand, de plafonds en/of de houten elementen in het pand van een nieuwe laag verf voorzien. Wij kunnen dezelfde kleur verf aanbrengen, maar we kunnen het pand ook een make-over geven voor een geheel nieuwe kleur verf aan te brengen. 

Een afspraak maken met Schildersbedrijf Slomp

Is uw gevel aan een onderhoudsbeurt toe of wilt u uw muren, plafonds en/of houten elementen in uw woning of bedrijfspand laten schilderen? Neem dan contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak voor u in, zodat wij snel bij u langs kunnen komen om een nieuwe laag verf aan te brengen.

Meer weten over onze dienstverlening in Hoogeveen en omgeving, voor u een afspraak maakt met Schildersbedrijf Slomp? Dan kunt u ook contact met ons opnemen, want wij beantwoorden uw vragen graag.

Maak een afspraak