Offerte aanvragen

Buiten- & Binnenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Een vakkundig aangebrachte verflaag op uw kozijnen en ander gevelelementen zorgt voor een goede bescherming tegen de vele weersomstandigheden die ons land rijk is. Een perfecte voorbereiding van de ondergrond om de verflaag optimaal te beschermen en de keuze van de verf zelf zijn hierbij essentieel. Regelmatig onderhoud garandeert een lange levensduur van uw buitengevel. Met kwalitatief goede producten in een passende kleur, verhoogt dit bovendien de uitstraling van uw pand.

Binnenschilderwerk

Is het tijd om uw woning of bedrijfspand op te knappen? Of bent u toe aan verandering? Wij verzorgen al uw binnen schilderwerk. Het houtwerk, wanden en plafonds voorzien wij van een hoogwaardige afwerking. Wij zijn niet alleen kundig in het uitvoeren van het schilderwerk maar hebben ook oog voor kleuradvisering waardoor het te verwachten resultaat ook daadwerkelijk wordt waargemaakt.

Voor zowel het buiten- als het binnenschilderwerk geldt: Is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan betaald u het verlaagde BTW-tarief.

Kleur en product advies

Kleuren en producten kiezen is vaak moeilijker dan u denkt. U heeft wellicht een idee over het gewenste eindresultaat, maar op welke manier is dit het beste te realiseren? Wij geven u graag advies over kleuren, kleur combinaties en toepassingen. We beschikken hiervoor over grondige productkennis en ruime praktijkervaring. Er wordt rekening gehouden met tal van zaken zoals de ondergrond, de grootte en de functie van de ruimte, de ligging, de lichtinval, de vloeren en de inrichting. En natuurlijk luistert hij naar uw wensen, want uiteindelijk moet u zich lekker voelen in de betreffende ruimte! Na overleg ontvangt u een passend product- en kleuradvies dat wij vervolgens graag voor u uitvoeren.